De Eaglenest jacuzzi gebruiken

Ontspanning voor lichaam en geest

De 10 regels voor het gebruik van de Eaglenest jacuzzi

Dit zijn regels met een gezond verstand, zodat de volgende gebruikers net zo kunnen genieten als u in een schone en aangename ruimte: respect voor het terrein, hygiëne en veiligheid.

De Engelse gebruikershandleiding is hier beschikbaar. Gelieve de programmeerbare parameters niet te wijzigen behalve de economy of sleep mode, die u kunt activeren als u de jacuzzi niet (meer) gebruikt.

1- De jacuzzi mag alleen van 10 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds worden gebruikt als de benedenverdieping of de hele villa is gereserveerd. Als alleen de eerste verdieping is gehuurd, is privétoegang alleen toegestaan als de rest van de villa leeg is en met de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

2- De toegang tot en het gebruik van deze ontspanningsruimte is strikt voorbehouden aan de huurders van de villa. Elke afwijking van deze regel is onderworpen aan de toestemming van de eigenaar. De toegang is verboden voor kinderen onder de 12 jaar en voor kinderen onder de 18 jaar die niet worden begeleid door een volwassene.

3- De jacuzzi is bedoeld voor ontspanning. We vragen u om de nodige discretie en rust te respecteren, vooral bij het betreden of verlaten van de jacuzzi, door alleen de speciale trap te gebruiken die in een stabiele positie is geplaatst. De jacuzzi is geen zwembad, dus springen of spetteren is niet toegestaan.

4- Het is uiteraard verboden om te eten, drinken, zich te ontlasten en te roken in de jacuzzi. Sigaretten, kauwgom, eten en drinken zijn evenals shampoo en zeep ed. niet toegestaan in de jacuzzi.

5- Het is verboden om slippers te dragen in de jacuzzi. Om bij de trap te komen, moet je "crocs" of strandslippers gebruiken en vermijden dat je blootsvoets op het gras loopt.

6- De jacuzzi is ontworpen voor 1 tot 6 personen en je gebruikt hem op eigen risico. De verstelgrepen zijn kwetsbaar en moeten zonder kracht worden gehanteerd. Eventuele schade aan de apparatuur of het gebruik van zeep in de jacuzzi is de verantwoordelijkheid van de gebruiker en zal in rekening worden gebracht.

7- Hygiëneregels die in acht moeten worden genomen:

♦ Douche vooraf met zeepwater, lang haar in een staart binden.

Fatsoenlijke LYCRA zwemkleding is vereist tot boven de knie en een correcte houding is essentieel..

♦ Andere kleding is verboden (t-shirts, boxershorts, bermuda's en elk ander kledingstuk dat op een korte broek lijkt).

♦ Zonnecrèmes en oliën zijn ten strengste verboden in de jacuzzi.

8- Het is niet aan te raden om te baden met waardevolle spullen. "Eaglenest" wijst alle verantwoordelijkheid af in geval van fysieke of materiële schade of wijziging (juwelen, smartphone, camera...).

9- Pas op voor verdrinking: hitte versterkt de effecten van medicijnen en alcohol en kan je doen flauwvallen. Ga er onmiddellijk uit als je je moe of slaperig voelt. Afhankelijk van het individu kan het gebruik van een jacuzzi gevolgen hebben voor de gezondheid. We raden gebruikers aan voorzichtig te zijn en advies te vragen aan hun arts. Tijdens de zwangerschap kan het gebruik van een jacuzzi schadelijk zijn voor de foetus. Als u gezondheidsproblemen hebt (hart- en vaatproblemen, diabetes, obesitas, enz.), vraag dan advies voordat u de jacuzzi gebruikt. Vermijd het gebruik van de jacuzzi in geval van huidletsels. "Eaglenest”  behoudt zich het recht voor om de jacuzzi te sluiten in geval van overmacht of apparatuurstoring (o.a. slechte bacteriologische kwaliteit van het water), sluiting voor onderhoud en bij niet-naleving van de gezondheids- en veiligheidsinstructies door huurders, zonder recht van terugbetaling.

10- "Eaglenest" behoudt zich het recht voor om de toegang tot de jacuzzi uit te sluiten en te verbieden aan elke persoon wiens gedrag in strijd is met de hierboven beschreven regels. In het geval van een duidelijke verslechtering van de kwaliteit van het water of materiële schade (gebroken handvat, sporen van sigaretten, ongewenste organische stoffen in het water), worden de geschatte reparatiekosten afgetrokken van de huurwaarborg en heeft de klant het recht om de rekening voor de reparaties te claimen als deze door een professional moeten worden uitgevoerd.